O nama / O plombi

  „Peace of mind“

Tvrtka Jar – Dilavit d.o.o. je generalni zastupnik Mega Fortris sigurnosnih plombi i vezica za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i BIH. Ukoliko je vaša djelatnost proizvodnja, skladištenje i/ili transport tada sigurno imate potrebu za našim proizvodima i rješenjima u pogledu smanjenja rizika oštećenja i dokaza neovlaštenog otvaranja (tampering) Vaše robe u skladištima i transportnim uvijetima. Svi naši proizvodi se proizvode i markiraju sa svim podacima koji su propisani zakonom ili pravilnikom Vaše tvrtke: Vaš logo, serijski nastavljajući broj, EAN kod i sl.

JAR-DILAVIT/MEGA FORTRIS nudi  kvalitetna rješenja za sigurnu i kontroliranu manipulaciju i transport Vaših proizvoda od proizvodnih pogona i skladišta do Vaših kupaca, odnosno korištenje Vaših proizvoda/usluga od strane klijenata. Pregledom procesa pakiranja proizvoda, skladišnih procedura, transportnih kanala odnosno mjesta korištenja Vaših proizvoda/usluga, možemo detektirati kritične točke na kojima se može doći do oštećenja, otuđenja ili neovlaštenog raspolaganja.

U tu svrhu razvili smo veliki portfolio alata i proizvoda kojima možete značajno podignuti sigurnosne standarde uz minimalna ulaganja:

  • High Security Seals – Sigurnosne plombe/vezice visoke razine sigurnosti
  • Security Seals – Sigornosne plombe/vezice srednje razine sigurnosti
  • Indicative Seals  –  Indikativne plombe/vezice, siguran dokaz neovlaštenog raspolaganja robom
  • Boxes & Bags – Sigurnosne kutije i vrečice
  • Tamper Evident Labels –  Sigurnosna etiketa, dokaz neovlaštenog raspolaganja
  • Cargo Securing Products – Fizičko osiguravanje tereta kod trasnsporta

Našim rješenjima, uslugama i alatima:

  • Pomažemo u spriječavanju transportnih oštećenja
  • Štitimo robu koju su kupili Vaši klijenti
  • Štitimo poslovanje Vaše kompanije i poslovanje Vaših kupaca

Mala investicija za „peace of mind“ u Vašem poslovanju.

Sjedište tvrtke MEGA FORTRIS  i najveći proizvodni pogon nalaze se u Maleziji, a manji pogoni i distributivno prodajni centri na svim kontinentima.Tvrtka  JAR-DILAVIT  je ovlašteni distributer i prodavatelj MEGA FORTRIS sigurnosnih proizvoda za tržišta Hrvatske, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Tvrtku MEGA FORTRIS koriste industrijski lideri na području transporta na tlu, moru, željeznici i u zraku. Efikasnost i široka primjena MEGA FORTRIS – ovih plombi osigurali su ovoj tvrtki kupce u slijedećim industrijskim granama: kemijskoj industriji, proizvodnji nafte i plina, proizvodnji hrane i pića, farmaceutskoj industriji, u zdravstvu, industriji zabave (kasina i kockarnice), kompanijama za FTO osiguranje, bankama i proizvodnoj industriji.
MEGA FORTIS proizvodi i usluge dizajnirani su i proizvedeni kako bi osigurali sigurnost kompletnog lanca isporuka – u svakom pogledu.
U te svrhe svi MEGA FORTIS proizvodi, njihova proizvodnja i distribucija, pokriveni su ISO 9001 & 14001 certifikatima o upravljanu kvalitetom poslovanja uz osiguranje zaštite okoliša.