SIGURNOSNE PLOMBE / SECURITY SEALS

MCLP | Mini Cable Lock Premium 150, 180

ABS High Impact Plastic Coated Cable Seal

Mini Cable Lock Premium je popularna plomba za kabele među našim klijentima zbog svoje jednostavnosti primjene Ova plomba može se primijeniti za osiguranje različitih aplikacija u nizu sigurnosnih zahtjeva. Mini Cable Lock Premium se široko koristi u kamionima, kamionima za prijevoz cisterni, kontejnerima za zračni teret, kontejnerima za prijevoz, željezničkim automobilima, kalibratorima i ventilima.

 Svojstva:
• Obloženo u  ABS plastiku visoke udarne čvrstoće

• Izbočena uvlaka na ulazu i izlazu pruža veću zaštitu od neovlaštenog rukovanja

• Zatezna čvrstoća 1,5 mm 250 kg.

MCL 250

MCL 2,5 mm kabelska plomba je sigurnosno brtvilo/plomba na kojoj se odmah detektira neovlašteno rukovanje.. Dostupna je s različitim duljinama kabela za osiguranje različitih aplikacija s različitim sigurnosnim zahtjevima. MCL 250 je osiguran čim žica prođe kroz jednosmjerni mehanizam za zaključavanje. Žica se mora prilagoditi kako bi se pričvrstila uz aplikaciju i povećala sigurnost te spriječilo neovlašteno diranje.

Svojstva:
• Laserski ispis na kućištu rebra za zaštitu redoslijednog broja.
• Jednosmjerni mehanizam za zaključavanje.
• Snaga povlačenja preko jedne tone
• Pocinčana čelična žica prilikom otvaranja rezanih pločica.

Čvrsta i svestrana brtva/plomba sa polu-barijerom, široko se koristi za pričvršćivanje kamiona, kamiona cisterni, kontejnera za zračni teret, kontejnera za prijevoz, željezničkih automobila, kalibatora i ventila.
1. Vanjska strana brtve kabela dizajnirana je s uzorkom rebra koji štiti oznake tijekom grubog rukovanja.
2. Jednosmjerni mehanizam za zaključavanje omogućuje brzo i jednostavno nanošenje i brtvljenje.
3. Jedan kraj kabela je trajno pričvršćen u kućište za zaključavanje.
4. Brtva kabela 250 obojana je u čvrstim bojama za bazu za ispis prilagođenih laserskih oznaka. Time omogućuje kodiranje u boji i omogućuje jednostavna identifikacija iz daljine.
5. Pečat je ugraviran trajnim laserskim označavanjem imena poduzeća, logotipa, rednih brojeva i barkodova. Lasersko označavanje nudi najvišu razinu sigurnosti jer je nije moguće ukloniti ili zamijeniti.

MCLZ 250

MCLZ 2.5mm Cable Security Seal

Uvođenje nove serije MCLZ kablovskih brtvi/plombi Mega Fortris glavni je korak ka poboljšanju sigurnosti globalnog lanca opskrbe. Vrijednost sigurnosti ovog jedinstvenog proizvoda nema premca u industriji sigurnosnih plombi i pružit će našim mnogim klijentima koji rade na sigurnosti, učinkovito sredstvimo za unapređenje sigurnosti njihovog lanca opskrbe.

Ova kabelska brtva/plomba se široko koristi na kamione, kamione cisterne, kontejnere za zračni teret, kontejnere za otpremu, željezničke automobile, kalibratore i ventile. Povećajte sigurnost uz našu inovativnu upotrebu materijala i industrijski dizajn.

  • Jedinstven za industriju sigurnosnih brtvi, ova sigurnosna plomba treće generacije ima nelinearni dizajn kućišta brave koja sprječava neovlašteno rukovanje
  • Sustav ABS-a otporan na udarce oblikovan je po tijelu s cinkovim zaključavanjem, što pruža jasne znakove neovlaštenog djelovanja i omogućuje bistrolasersko označavanje stalnog broja pečata, bar koda, korisničkog imena ili logotipa.
  • Jedan kraj kabela je trajno pričvršćen u tijelu brave i zaštićen je od neovlaštenog napada pomoću izbočene uvlake
  • Tijelo zaključavanja MCLZ 250 Cable Seal odlikuje se velikim prostorom za ispis za lasersko označavanje koji pruža najviše svojstva koja su otporna na neovlašteni rad i obilježavanje neovlaštenog djelovanja, jer se to ne može izmijeniti bez pokazivanja jasnih znakova neovlaštenog mijenjanja.