ALU STOLARIJA

Proizvodimo i ugrađujemo proizvode, vrata, podizno-klizne stijene, otklopno-klizna vrata, zimske vrtove, ulazna vrata. U proizvodnji koristimo profile tvrtke FEAL ® bez prekinutog termičkog mosta profile Termo 85, klizno podizne Termo 150 s prekinutim termičkim mostom sa svojstvom visoke kvalitete, čvrstoće i nosivosti.

Od ostalih profila razlikuje se svojstvom toplinske izolacije. Profili se sastoje od dva međusobno spojena dijela materijalom – poliamidnim štapićem te zadovoljavaju visoke zahtjeve toplinske izolacije.

Izrađujemo i montiramo rolete na manualni pogon i elektro-motorom na daljinsko upravljanje. Na alu-elemente ugrađujemo harmo mrežice za zaštitu od komaraca. Površina profila zaštićena je elektrostatskim bojanjem, plastifikacijom u bojama po izboru u RAL-u te mogućnosti bojanja u imitaciji dekoral drva.

OGRADE

Proizvodimo i ugrađujemo sve vrste aluminijskih ograda sa površinskom zaštitom metala, plastifikacijom bojom u RAL-u. Izrađujemo i montiramo staklene ograde uklještene u podu s kombinacijom aluminijskih i inoks profila. Npr. Stubišta i galerije, terase i balkoni.

BRAVARIJA OD ČELIKA

Izrađujemo sve vrste proizvoda od čelika kao npr. Lagane konstrukcije na nadstrešnicama, unutarnjim i vanjskim stubištima, ograda, ulazno-dvorišna vrata, fasadne ljestve industrijskih hala, stolice i park klupe, industrijski stil namještaja kao i izradu vrtnog namještaja i deko proizvoda za uređenje vrta. Površinska zaštita je vruće cinčanje, bojanje temeljnom i lak bojom.