PLOMBE VISOKE SIGURNOSTI/ HIGH SECURITY SEAL

MCL 350 Cable Seal | High Security Seal

C-TPAT and ISO 17712 “H” Certified

MF MCL 350 je osiguran čim žica prođe kroz jednosmjerni mehanizam za zaključavanje. Žica se mora prilagoditi kako bi se pričvrstila aplikacijskom nastavku kako bi se povećala sigurnost i spriječilo neovlašteno diranje.

Ključne značajke:
• Lasersko ispis na kućištu rebra za zaštitu redoslijednog broja.
• Jednosmjerni mehanizam za zaključavanje.
• Snaga povlačenja preko jedne tone.
• Pocinčana čelična žica

MCL 350 Cable Seal je sigurnosna plomba koja je user-friendly i teško raskidiva. Dostupan je u različitim duljinama kabela za osiguranje različitih aplikacija s različitim sigurnosnim zahtjevima. MCL 350 kabelska plomba/vezica se široko  koristi na prikolicama za teretna vozila, kamione cisterne, kontejnere za zračni teret, kontejner za prijevoz brodom, željezničke automobile, kalibratore i ventile. Povećajte sigurnost uz našu inovativnu upotrebu materijala i industrijski dizajn.

MCLZ 350 Cable Seal | High Security Seal

C-TPAT and Clause 5 & 6 Compliant

Uvođenje ponude MCLZ Cable Seal glavni je korak ka poboljšanju sigurnosti globalnog lanca opskrbe. Vrijednost sigurnosti ovog jedinstvenog proizvoda nema premca u industriji sigurnosnih plombi i pružit će našim mnogim klijentima koji rade na sigurnosti, učinkovito sredstvo za unapređenje sigurnosti lanca opskrbe.

Ključne značajke:
• Ulazna točka ima poseban dizajn koji nudi zaštitu od brisanja.
• Kablovske žice se otvaraju kad se režu.
• Unutarnje tijelo proizvedeno u cinku s vanjskim proizvedenim od ABS visoke udarne plastike.
• Snaga povlačenja preko jedne tone.

Naš novi visoko sigurnosna plomba / vezica, MCLZ 350. Niti jedan druga plomba/kabel ne nudi jednako visoke značajke sigurnosne zaštite. MCLZ 350 pruža izvrsnu zaštitu od napada neovlaštenih, mehanizam za zaključavanje je zaštićen od probijanja.

 1. Ova brtva kabela jedinstvena je za industriju sigurnosnih brtvi/plombi. To je vrsta sigurnosne brtve treće generacije i ima nelinearni dizajn kućišta brave koji sprječava trganje.
  Kabelska brtva je obložena ABS-om otpornim na udarce i oblikovana je preko cinknog kućišta koje pruža jasne znakove neovlaštenog diranja i omogućuje jasno lasersko označavanje stalnog broja brtve, bar koda i korisničkog imena ili logotipa.
  3. Jedan kraj kabela je trajno pričvršćen u tijelu brave i zaštićen je od neovlaštenog napada pomoću izbočenog žica. Otvor nelinearnog umetka sadrži dizajn mehanizma za zaključavanje koji nudi neusporedivu zaštitu od probiranja.

MCLZ 500 Cable Seal | High Security Seal

Uvođenje ponude MCLZ Cable Seal glavni je korak ka poboljšanju sigurnosti globalnog lanca opskrbe. Vrijednost sigurnosti ovog jedinstvenog proizvoda nema premca u industriji sigurnosnih plombi i pružit će našim mnogim klijentima koji rade na sigurnosti efikasne alate za unapređenje sigurnosti lanca opskrbe

Ključne značajke:

 • Ulazna točka ima poseban dizajn koji nudi zaštitu od brisanja.
 • Kablovske žice se otvaraju kad se režu.
 • Unutarnje tijelo proizvedeno u cinku s vanjskim proizvedenim od ABS visoke udarne plastike.
 • Snaga povlačenja preko jedne tone

Našy novia sigurnosna plomba, MF MCLZ 500. Nijedan drugi kabelska brtvka/plomba ne nudi jednako visoke značajke zaštite od neprobojnosti. MCLZ 500 pruža izvrsnu zaštitu od neovlaštenih napada, mehanizam za zaključavanje je zaštićen od probijanja.

 1. Ova brtva kabela jedinstvena je za industriju sigurnosnih brtvi. To je vrsta sigurnosne brtve treće generacije i ima nelinearni dizajn kućišta brave koji sprječava napade.
 2. Kabelska brtva je obložena ABS-om otpornim na udarce i oblikovana je preko cinknog kućišta koje pruža jasne znakove neovlaštenog diranja i omogućuje jasno lasersko označavanje stalnog broja brtve, bar koda i korisničkog imena ili logotipa.
 3. Jedan kraj kabela je trajno pričvršćen u tijelu brave i zaštićen je od neovlaštenog napada pomoću izbočenog žica. Otvor nelinearnog umetka sadrži dizajn mehanizma za zaključavanje koji nudi neusporedivu zaštitu od probiranja.
 4. Tijelo zaključavanja MCLZ 500 sadrži veliki prostor za ispis za lasersko označavanje koji pruža najviše svojstva koja su otporna na neovlašteno djelovanje i neovlaštenog obilježavanja, jer se to ne može mijenjati bez jasnih znakova neovlaštenog mijenjanja.

High Security Bolt Seal – Klicker

C-TPAT and Clause 5 & 6 Compliant

Klicker by Mega Fortris Group jedan je od naših vodećih proizvoda. Certificiran je međunarodnim standardom 5 i 6 klauzule ISO 17712. Certificira Klicker kao “H” sigurnosnu brtvu.

Ključne značajke:
• Očvrsni pin za sprečavanje napada rezanjem.
Mega Fortris koristi najkvalitetniji metal za proizvodnju ovih plombi i na taj način sprečava napade.
• Prevučen je ABS visokotlačnom plastikom.

MF Klicker plomba za brtvljenje presvučen je ABS visokotlačnom plastikom koja pruža dodatnu čvrstoću i pokazuje znakove neovlaštenog mijenjanja bez pucanja u potpunosti.
• Tijelo i vijak protiv okretanja za sprečavanje napada
Funkcija zaštite protiv okretanja tijela i vijka sprječava napade vrtnje i bušenja koji pružaju maksimalnu sigurnost protiv upotrebe bušilica i slicnih aparata

 • Snaga izvlačenja 1000kg.

Za razliku od većine brtvenih plombi, Klicker plomba izrađena je od metalne čelične konstrukcije visoke čvrstoće. Klip – stvarni mehanizam za zaključavanje – ugrađen je u utor u metalnoj šipki, što brtve čini jačim. Tipične primjene Klicker pečata uključuju otpremu i intermodalne kontejnere. Klicker se široko koristi i za kopneni prijevoz.